Контролни срещи
Петък, 02 Февруари 2018 11:00 h
 
Ботев 2005 Срещу ЦСКА-София 2005

Детайли за мача

Дата: Петък, 02 Февруари 2018
Начален час: 11:00 h
 

Ботев 2005 Последни резултати

2 Петък, 01. Декември 2017 13:30 Ботев 2005 - Левски 2005 1 - 1 Равен
2 Събота, 04. Февруари 2017 12:30 Ботев 2005 - Национал 2005 4 - 0 Победа