Деца "Център"
Програма на: Левски Пат 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2017 17:00 h Левски Пат 2005 - Ботев 20060 - 8 Загуба
2 20.09.2017 16:00 h Асеновец 2005 - Левски Пат 20051 - 13 Победа
3 24.09.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Брестник 20056 - 0 Победа
4 27.09.2017 16:00 h Марица Пд 2005 - Левски Пат 20051 - 2 Победа
5 30.09.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Векта 20054 - 0 Победа
6 08.10.2017 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Левски Пат 20051 - 4 Победа
7 15.10.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Атлетик 20053 - 0 Победа
8 22.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Левски Пат 20056 - 1 Загуба
9 29.10.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Гигант 20053 - 0 Победа
10 05.11.2017 12:00 h Родопа 2005 - Левски Пат 20051 - 7 Победа
11 12.11.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Локо Пд-1 20050 - 1 Загуба
12 19.11.2017 10:30 h Раковски 2005 - Левски Пат 20051 - 9 Победа
13 26.11.2017 12:00 h Левски Пат 2005 - Асти 20056 - 2 Победа