Новини

Ботев поздравява СУ "Климент Охридски" и ПГЕЕ за постигнатите успехи на училищните първенства

Ръководството и треньорите в детско-юношеската школа на Ботев поздравяват СУ "Св. Климент Охридски" - Пловдив и Професионална гимназия по електротехника и електроника - Пловдив за постигнатите успехи на училищните първенства.

продължава>

 

ПФК Ботев поднася съболезнования на близките на Мартин Ковачев

С дълбоко прискърбие съобщаваме, че юношата на Берое Мартин Ковачев, който е и национал на България до 19 години, е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие.

продължава>

 

Юношите на Ботев напълниха три автобуса за финала срещу Лудогорец

Юношите на Ботев напълниха три автобуса за финала за Купата на България срещу Лудогорец. Над 120 "жълто-черни" таланти ще дерат гърла за представителния отбор в сряда от 18:30ч. на Националния стадион "Васил Левски".

продължава>

 

Ботев с две победи над Пирин в U19 и U17 (галерия)

Юношите на Ботев постигнаха две победи над Пирин в срещи от първенствата на U19 и U17. При U19 "канарчетата" се наложиха с 6:2 над "орлетата", а при U17 стигнаха до труден успех с 2:1.

продължава>

 

Четири формации подновяват тренировки след почивката

Четири формации от школата на Ботев ще направят първите си тренировки днес след великденската ваканция. "Жълто-черните" таланти получиха няколкодневна почивка от треньорите си и днес се завръщат на клубната база в "Коматево".

продължава>