Междуобластна група - набор 2003 - 2016/2017
Програма на: Сокол 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
4 08.10.2016 12:00 h Родопа 2003 - Сокол 20032 - 1 Загуба
9 13.11.2016 12:00 h Ботев 2003 - Сокол 20031 - 0 Загуба
17 13.05.2017 10:30 h Локо Пд 2003 - Сокол 20033 - 2 Загуба