Междуобластна група - набор 2003 - 2016/2017
Програма на: Ботев 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Ботев 20030 - 10 Победа
2 25.09.2016 10:30 h Ботев 2003 - Асеновец 20032 - 0 Победа
5 16.10.2016 10:00 h Ботев 2003 - Спартак Пд 20031 - 0 Победа
6 22.10.2016 10:30 h Марица Пд 2003 - Ботев 20030 - 4 Победа
8 05.11.2016 11:00 h Родопа 2003 - Ботев 20030 - 4 Победа
9 13.11.2016 12:00 h Ботев 2003 - Сокол 20031 - 0 Победа
10 25.03.2017 15:30 h Ботев 2003 - Орлета Пз 200310 - 0 Победа
11 01.04.2017 12:30 h Асеновец 2003 - Ботев 20030 - 2 Победа
15 29.04.2017 10:30 h Ботев 2003 - Марица Пд 20033 - 0 Победа