Междуобластна група - набор 2004
Програма на: Сокол 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 10:30 h Сокол 2004 - Металик 20045 - 0 Победа
3 01.10.2017 10:30 h Сокол 2004 - Спартак Пд 20042 - 0 Победа
4 07.10.2017 10:30 h Сокол 2004 - Левски Кл 20043 - 1 Победа
10 18.11.2017 10:30 h Сокол 2004 - Орлета Пз 20043 - 0 Победа
12 10.03.2018 10:30 h Металик 2004 - Сокол 20040 - 6 Победа
13 17.03.2018 10:30 h Сокол 2004 - Тракия Ст 20045 - 0 Победа
14 24.03.2018 10:00 h Спартак Пд 2004 - Сокол 20040 - 2 Победа
15 01.04.2018 10:30 h Левски Кл 2004 - Сокол 20040 - 1 Победа
16 07.04.2018 12:00 h Сокол 2004 - Асеновец 20045 - 0 Победа
17 14.04.2018 12:00 h Родопа 2004 - Сокол 20040 - 4 Победа
19 27.04.2018 15:00 h Чавдар 2004 - Сокол 20040 - 2 Победа
21 13.05.2018 10:30 h Орлета Пз 2004 - Сокол 20040 - 4 Победа
22 19.05.2018 10:30 h Сокол 2004 - Марица Пд 20041 - 0 Победа