Междуобластна група - набор 2004
Програма на: Левски Кл 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 23.09.2017 10:30 h Металик 2004 - Левски Кл 20040 - 5 Победа
3 01.10.2017 10:30 h Левски Кл 2004 - Тракия Ст 20041 - 0 Победа
13 18.03.2018 10:30 h Левски Кл 2004 - Металик 20043 - 0 Победа
14 24.03.2018 10:30 h Тракия Ст 2004 - Левски Кл 20041 - 2 Победа
22 20.05.2018 11:00 h Левски Кл 2004 - Орлета Пз 20046 - 0 Победа