Междуобластна група - набор 2004
Програма на: Левски Кл 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 10:30 h Левски Кл 2004 - Марица Пд 20040 - 6 Загуба
4 07.10.2017 10:30 h Сокол 2004 - Левски Кл 20043 - 1 Загуба