Деца "Център" 2004 - 2016/2017
Програма на: Родопа 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2016 12:00 h Родопа 2004 - Металик 20047 - 0 Победа
2 18.09.2016 12:00 h Чавдар 2004 - Родопа 20042 - 5 Победа
3 25.09.2016 12:00 h Родопа 2004 - Марица Пд 20043 - 0 Победа
7 23.10.2016 10:30 h Родопа 2004 - Орлета Пз 20047 - 1 Победа
8 30.10.2016 12:00 h Родопа 2004 - Тракия 20043 - 0 Победа
13 19.03.2017 10:30 h Родопа 2004 - Чавдар 20044 - 1 Победа
17 14.04.2017 12:00 h Родопа 2004 - Спартак Пд 20043 - 0 Победа
18 23.04.2017 12:00 h Орлета Пз 2004 - Родопа 20041 - 2 Победа
20 07.05.2017 12:00 h Родопа 2004 - Асеновец 20045 - 0 Победа