Междуобластна група - набор 2004
Програма на: Родопа 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2017 12:00 h Родопа 2004 - Локо Пд 20045 - 2 Победа
2 24.09.2017 12:00 h Орлета Пз 2004 - Родопа 20040 - 8 Победа
3 30.09.2017 12:00 h Родопа 2004 - Марица Пд 20042 - 0 Победа
4 07.10.2017 13:00 h Металик 2004 - Родопа 20041 - 7 Победа
5 14.10.2017 12:00 h Родопа 2004 - Тракия Ст 20043 - 0 Победа
6 21.10.2017 12:00 h Сокол 2004 - Родопа 20040 - 3 Победа
7 29.10.2017 12:00 h Родопа 2004 - Левски Кл 20044 - 0 Победа
8 05.11.2017 10:30 h Асеновец 2004 - Родопа 20040 - 1 Победа
9 11.11.2017 12:00 h Родопа 2004 - Спартак Пд 20043 - 0 Победа
10 18.11.2017 12:00 h Родопа 2004 - Ботев 20042 - 0 Победа
11 26.11.2017 12:30 h Чавдар 2004 - Родопа 20040 - 6 Победа
12 10.03.2018 12:00 h Локо Пд 2004 - Родопа 20046 - 1 Загуба
13 17.03.2018 12:00 h Родопа 2004 - Орлета Пз 2004 - 
14 24.03.2018 13:00 h Марица Пд 2004 - Родопа 2004 - 
15 31.03.2018 12:00 h Родопа 2004 - Металик 2004 - 
16 07.04.2018 13:00 h Тракия Ст 2004 - Родопа 2004 -