Междуобластна група - набор 2004
Програма на: Ботев 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 10:00 h Ботев 2004 - Чавдар 20048 - 1 Победа
3 01.10.2017 10:30 h Ботев 2004 - Орлета Пз 200410 - 0 Победа
5 14.10.2017 12:00 h Ботев 2004 - Металик 200410 - 0 Победа
6 21.10.2017 10:30 h Тракия Ст 2004 - Ботев 20040 - 2 Победа
7 29.10.2017 12:00 h Ботев 2004 - Сокол 20047 - 0 Победа
8 05.11.2017 10:30 h Левски Кл 2004 - Ботев 20041 - 3 Победа
9 12.11.2017 12:30 h Ботев 2004 - Асеновец 20046 - 0 Победа
11 26.11.2017 10:30 h Ботев 2004 - Спартак Пд 20043 - 1 Победа