Междуобластна група - набор 2004
Програма на: Сокол 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 10:30 h Сокол 2004 - Металик 20045 - 0 Победа
2 23.09.2017 10:30 h Тракия Ст 2004 - Сокол 20041 - 1 Равен
3 01.10.2017 10:30 h Сокол 2004 - Спартак Пд 20042 - 0 Победа
4 07.10.2017 10:30 h Сокол 2004 - Левски Кл 20043 - 1 Победа
5 14.10.2017 12:30 h Асеновец 2004 - Сокол 20042 - 0 Загуба
6 21.10.2017 12:00 h Сокол 2004 - Родопа 20040 - 3 Загуба
7 29.10.2017 12:00 h Ботев 2004 - Сокол 20047 - 0 Загуба
8 04.11.2017 10:30 h Сокол 2004 - Чавдар 20040 - 1 Загуба
9 11.11.2017 12:30 h Локо Пд 2004 - Сокол 20046 - 0 Загуба
10 18.11.2017 10:30 h Сокол 2004 - Орлета Пз 20043 - 0 Победа
11 25.11.2017 10:30 h Марица Пд 2004 - Сокол 20040 - 0 Равен