Деца "Център" - набор 2006
Програма на: Векта 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 08.09.2018 10:30 h Спартак Пд 2006 - Векта 20061 - 0 Загуба
2 12.09.2018 10:30 h Векта 2006 - Гигант 200614 - 1 Победа
3 15.09.2018 10:30 h Хебър Пз 2006 - Векта 20061 - 3 Победа
4 23.09.2018 10:30 h Векта 2006 - Родопа 20061 - 2 Загуба
6 07.10.2018 10:30 h Векта 2006 - Арда 20062 - 0 Победа
7 13.10.2018 10:00 h Ботев 2007 - Векта 20062 - 0 Загуба
8 21.10.2018 10:30 h Векта 2006 - Орлета Пз 20064 - 1 Победа
9 28.10.2018 10:30 h Локо Пд 2006 - Векта 20062 - 1 Загуба
10 04.11.2018 10:00 h Марица Пд 2006 - Векта 20060 - 5 Победа
11 10.11.2018 10:30 h Векта 2006 - Металик 200612 - 0 Победа
12 16.11.2018 15:00 h Юнайтед 2006 - Векта 2006 - 
13 25.11.2018 10:30 h Векта 2006 - Борислав 20061 - 1 Равен