Деца "Център"
Програма на: Брестник 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 20.09.2017 16:00 h Брестник 2005 - Раковски 20057 - 1 Победа
5 01.10.2017 10:30 h Асеновец 2005 - Брестник 20051 - 2 Победа
10 05.11.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Брестник 20050 - 3 Победа
12 18.11.2017 10:30 h Гигант 2005 - Брестник 20050 - 13 Победа
13 26.11.2017 12:00 h Брестник 2005 - Родопа 20052 - 1 Победа