Деца "Център"
Програма на: Ботев 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 12:00 h Ботев 2005 - Локо Пд-2 20056 - 0 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Атлетик 2005 - Ботев 20050 - 3 Победа
3 22.09.2017 17:00 h Ботев 2005 - Асти 200511 - 0 Победа
4 27.09.2017 16:00 h Ботев 2005 - Гигант 200523 - 0 Победа
5 30.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Ботев 20050 - 9 Победа
6 08.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Локо Пд-1 20052 - 0 Победа
7 15.10.2017 10:30 h Раковски 2005 - Ботев 20051 - 14 Победа
8 22.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Левски Пат 20056 - 1 Победа
9 30.10.2017 15:00 h Ботев 2006 - Ботев 20050 - 5 Победа
10 05.11.2017 10:30 h Ботев 2005 - Асеновец 200519 - 0 Победа
11 12.11.2017 10:30 h Брестник 2005 - Ботев 20050 - 14 Победа
12 18.11.2017 10:30 h Ботев 2005 - Марица Пд 20059 - 0 Победа
13 25.11.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 20050 - 7 Победа