Деца "Център"
Програма на: Ботев 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 12:00 h Ботев 2005 - Локо Пд-2 20056 - 0 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Атлетик 2005 - Ботев 20050 - 3 Победа
3 22.09.2017 17:00 h Ботев 2005 - Асти 200511 - 0 Победа