Деца "Център"
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2017 17:00 h Левски Пат 2005 - Ботев 20060 - 8 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Асти 2005 - Ботев 20061 - 2 Победа
3 23.09.2017 12:00 h Ботев 2006 - Асеновец 2005 - 
4 27.09.2017 16:00 h Брестник 2005 - Ботев 2006 - 
5 30.09.2017 13:00 h Ботев 2006 - Марица Пд 2005 - 
6 07.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 2006 - 
7 15.10.2017 10:00 h Ботев 2006 - Локо Пд-2 2005 - 
8 22.10.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Ботев 2006 - 
9 28.10.2017 12:30 h Ботев 2006 - Ботев 2005 - 
10 04.11.2017 10:30 h Гигант 2005 - Ботев 2006 - 
11 11.11.2017 12:30 h Ботев 2006 - Родопа 2005 - 
12 19.11.2017 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Ботев 2006 - 
13 25.11.2017 10:00 h Ботев 2006 - Раковски 2005 -