Деца "Център"
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
9 30.10.2017 15:00 h Ботев 2006 - Ботев 20050 - 5 Загуба
12 19.11.2017 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Ботев 20061 - 0 Загуба