Деца "Център"
Програма на: Векта 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2017 12:00 h Гигант 2005 - Векта 20050 - 11 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Векта 2005 - Родопа 20052 - 0 Победа
3 24.09.2017 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Векта 20054 - 1 Загуба
5 30.09.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Векта 20054 - 0 Загуба
6 07.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 20060 - 0 Равен
7 15.10.2017 10:30 h Асеновец 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
8 21.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Брестник 20053 - 0 Победа
9 29.10.2017 10:00 h Марица Пд 2005 - Векта 20050 - 0 Равен
10 05.11.2017 11:00 h Асти 2005 - Векта 20053 - 0 Загуба
11 11.11.2017 10:30 h Векта 2005 - Локо Пд-2 20051 - 3 Загуба
12 18.11.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
13 25.11.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 20050 - 7 Загуба
14 11.03.2018 10:30 h Векта 2005 - Гигант 200510 - 0 Победа
15 18.03.2018 12:00 h Родопа 2005 - Векта 2005 - 
16 25.03.2018 10:30 h Векта 2005 - Локо Пд-1 2005 - 
17 31.03.2018 10:30 h Раковски 2005 - Векта 2005 - 
18 04.04.2018 10:30 h Векта 2005 - Левски Пат 2005 -