Зонална група - набор 2004
Програма на: Сокол 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 10:30 h Пълдин 2004 - Сокол 20042 - 3 Победа
2 22.09.2018 10:30 h Сокол 2004 - Локо Пд 20054 - 3 Победа
3 29.09.2018 10:30 h Орлета Пз 2004 - Сокол 20040 - 5 Победа
4 06.10.2018 10:30 h Сокол 2004 - Ботев 20053 - 1 Победа
5 13.10.2018 11:00 h Берое 2005 - Сокол 20040 - 3 Победа
6 20.10.2018 10:30 h Сокол 2004 - Чавдар 20048 - 1 Победа
7 28.10.2018 10:30 h Спартак Пд 2004 - Сокол 20044 - 0 Загуба
8 03.11.2018 10:30 h Сокол 2004 - Асеновец 20041 - 2 Загуба
9 10.11.2018 13:00 h Нефтохимик 2004 - Сокол 20041 - 2 Победа
10 18.11.2018 10:30 h Хебър Пз 2005 - Сокол 20040 - 0 Равен
11 24.11.2018 10:30 h Сокол 2004 - Марица Пд 20040 - 0 Равен