Зонална група - набор 2004
Програма на: Берое 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 11:00 h Берое 2005 - Чавдар 20046 - 2 Победа
2 22.09.2018 11:00 h Спартак Пд 2004 - Берое 20054 - 1 Загуба
3 29.09.2018 11:00 h Берое 2005 - Асеновец 20040 - 1 Загуба
4 06.10.2018 11:00 h Нефтохимик 2004 - Берое 20053 - 2 Загуба
5 13.10.2018 11:00 h Берое 2005 - Сокол 20040 - 3 Загуба
6 20.10.2018 13:00 h Марица Пд 2004 - Берое 20051 - 2 Победа
7 27.10.2018 11:00 h Берое 2005 - Пълдин 20041 - 4 Загуба
8 03.11.2018 11:00 h Локо Пд 2005 - Берое 20051 - 3 Победа
9 10.11.2018 11:00 h Берое 2005 - Орлета Пз 20048 - 0 Победа
10 17.11.2018 11:00 h Ботев 2005 - Берое 20051 - 1 Равен
11 24.11.2018 11:00 h Берое 2005 - Хебър Пз 20051 - 1 Равен