Елитна група до 15 години - 2016/2017
Програма на: Левски Кл U15

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
3 24.09.2016 10:30 h Левски Кл U15 - Асеновец U154 - 2 Победа
9 04.11.2016 10:30 h Левски Кл U15 - Верея U154 - 0 Победа
10 11.11.2016 10:30 h Поморие U15 - Левски Кл U150 - 3 Победа
15 08.04.2017 10:30 h Левски Кл U15 - Марица Пд U153 - 0 Победа
21 20.05.2017 13:00 h Левски Кл U15 - Поморие U156 - 0 Победа