Отличен Ботев разпиля Добруджа в Албена

Е-мейл Печат ПДФ

Ботев разпиля с 6:0 Добруджа при набор 98 в мач от първия ден на турнира "Evima Open Kids" 2013. 7-дневният турнир се провежда на терените в курортен комплекс "Албена".

Възпитаниците на Иван Кочев отбелязаха по три гола в двете полувремена. Преди почивката се разписаха Мартин Анастасов в 8-ата минута, Здравко Дерменов в 18-ата и Бончо Панев в 26-ата. През втората част попаденията реализираха отново Мартин Анастасов в 44-ата, Лъчезар Захариев в 66-ата и Илко Заиров в 66-ата.

Утре "канарчетата" срещат Футболна Академия "Инстанбул", като мачът е от 10:00ч. По-късно днес ще се играе и вторият мач от групата, в който ще се изправят отборите на Калиакра и казахстанския Каспи Актау.

Съставът на Ботев в двубоя с Добруджа: Димитър Стамболийски, Здравко Дерменов, Петър Тодоров (60` Георги Натанаилов), Александър Иванов (10` Костадин Бекяров), Атанас Пашалиев, Петър Чалъков, Георги Саватинов (36` Иван Михайлов), Мартин Анастасов, Лъчезар Захариев, Милко Георгиев (55` Илко Заиров), Бончо Панев (45` Динко Михайлов)