Елитна юношеска група до 17 години
Програма на: Сокол U17

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 20.08.2017 17:00 h Сокол U17 - Пирин U172 - 1 Победа
6 16.09.2017 16:00 h Левски-Раковски U17 - Сокол U170 - 1 Победа
7 23.09.2017 16:00 h Сокол U17 - Септември U172 - 1 Победа
8 01.10.2017 10:30 h Марек U17 - Сокол U170 - 1 Победа
10 15.10.2017 11:00 h Славия U17 - Сокол U170 - 1 Победа
12 28.10.2017 14:00 h Локо Пд U17 - Сокол U171 - 2 Победа
15 18.11.2017 14:00 h Сокол U17 - Етър U172 - 0 Победа
16 25.02.2018 10:30 h Пирин U17 - Сокол U170 - 1 Победа
17 07.03.2018 11:00 h Сокол U17 - Черно море U171 - 0 Победа
19 18.03.2018 14:30 h Сокол U17 - Монтана U173 - 2 Победа
21 01.04.2018 15:00 h Сокол U17 - Левски-Раковски U171 - 0 Победа
26 06.05.2018 10:30 h Дунав U17 - Сокол U170 - 1 Победа