Ботев се включи в деня на отворените врати на дом "Олга Скобелева" (снимки)

Е-мейл Печат ПДФ

Детско-юношеската школа на "Ботев" стана част от деня на отворените врати на дома за сираци "Олга Скобелева". "Канарчетата" от набор 97 поритаха с част от децата и направиха здрав мач, в който "червения" отбор записа победа с 5:3.

Денят на отворените врати започна с тържествена пресконференция, която се проведе във фоайето на дома. На нея бе представена цялостната концепция за развитие на дома, както и успехите на възпитаниците му в различни видове спортове.

От името на футболен клуб "Ботев" пресаташето на школата Тодор Благов поднесе символичен подарък, както и флагче на клуба. Малко по-късно се проведе и демонстративния мач, в който участие взеха юношите от набор 97 Иън Райчев, Стефан Куманов, Атанас Куманов, Диан Кацаров, Александър Христев и Александър Александров.

Двубоят се състоя от две полувремена по 15 минути, а тимовете бяха съставени от по 3 юноши и 3 деца от дома. В крайна сметка, след оспорвана битка, "червените" победиха с 5:3. Началният съдийски сигнал на срещата бе даден от зам.- кмета Георги Титюков.

Фотогалерия от събитието вижте тук.