"Футболен комплекс Ботев 1912" приема второто издание на REFAN CUP

Е-мейл Печат ПДФ

"Футболен комплекс Ботев 1912" ще приеме второто издание на турнира за деца родени 2008-а година REFAN CUP. В надпреварата, която се организира от  компанията за парфюмерия и козметика "Рефан България", от тази година се включи и ПФК Ботев Пд. От клуба ще приемат осемте отбора, които ще премерят сили от 6-и до 9-и април по правилата на Футбол 9.

Миналогодишното издание на надпреварата предизвика огромен интерес, както сред родители, треньори и скаути на различни отбори, така и сред обикновените зрители. През 2018-а година купата бе спечелена от тима на Ботев Пловдив, воден от Димитър Пашев. Шампионите от миналогодишното издание отново ще са сред фаворитите за спечелването на приза, за който ще спорят още пловдивските Локо Пд, Векта, Спартак Пд и ФА Пловдив, старозагорските Берое и Олимпия, както и пазарджишкият Хебър.

Двете предварителни групи се водят от пловдивските Ботев и Локомотив. В групата на "канарчетата" са още тимовете на Берое, Хебър и Спратак Пловдив, а групата на "смърфовете" попаднаха ФА Пловдив, Олимпия и Векта. Срещите от целия турнир ще бъдат излъчени НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV.

REFAN осигури над 200 подаръци за всеки един от участниците. Класиралите се на челните три места пък ще получат още по-големи подаръци от компанията за парфюмерия и козметика. Награди ще има и за спечелилите индивидуалните призове за най-добър вратар, защитник, полузащитник, нападател и играч на турнира.