Ботев победи ЦСКА-София при U17, вратар бележи за "канарчетата" (ГАЛЕРИЯ)

Е-мейл Печат ПДФ

Ботев (Пловдив) се наложи с 4:2 над ЦСКА-София в среща от 9-ия кръг на U17. Двубоят се игра на изкуствения терен на "Футболен комплекс Ботев 1912".

"Канарчетата" направиха много силен мач и не оставиха съмнения в превъзходството си. Във втори пореден сблъсък обаче момчетата на Георги Онов допуснаха отпускане в последните минути и това доведе до сериозно покачване на напрежението.

Юсеин Касов откри резултата в 13-ата минута, след като получи в наказателното поле, елегантно се освободи от опеката на защитник и със силен удар вкара за 1:0. В 27-ата минута Никола Илиев покачи на 2:0 след страхотен индивидуален рейд и удар от близка дистанция.

В 57-ата минута Юсеин Касов бе съборен в наказателното поле на "червените" и съдията отсъди дузпа за Ботев. Зад топката застана вратарят Християн Славков, който с хладнокръвно изпълнение покачи на 3:0.

В следващите минути пловдивчани пропиляха серия от положения, а това бе използвано от столичани, които набързо върнаха две попадения. В последните минути гостите пробваха няколко изсипани топки, но в добавеното време Никола Гелин оформи крайния резултат, останал очи в очи със стража на ЦСКА-София.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК.