Деца "А" 1996 - 2010-2011
Програма Ботев (Пловдив)

calendar - calendar Ботев (Пловдив)

4 Домакинства

Кр Дата Час         Резултат
8 Събота, 02.04.2011 10:30 h Ботев 96 - Жътвари 96 8-0
10 Събота, 16.04.2011 10:30 h Ботев 96 - Асеновец 96 7-0
11 Събота, 23.04.2011 10:30 h Ботев 96 - Тракия 96 6-0
13 Събота, 07.05.2011 10:30 h Ботев 96 - Векта 96 1-1

3 Гостувания

Кр Дата Час         Резултат
9 Събота, 09.04.2011 11:00 h Родопа 96 - Ботев 96 2-5
12 Събота, 30.04.2011 10:30 h Марица Пд 96 - Ботев 96 0-5
14 Събота, 14.05.2011 10:30 h Локо Пд 96 - Ботев 96 0-1