Контролни срещи
Събота, 16 Февруари 2019 14:00 h
 
Левски 2006 Срещу Ботев 2006

Детайли за мача

Дата: Събота, 16 Февруари 2019
Начален час: 14:00 h
 

Левски 2006 Последни резултати

2 Петък, 01. Декември 2017 12:00 Ботев 2006 - Левски 2006 4 - 2 Загуба
4 Неделя, 04. Март 2018 13:00 Ботев 2006 - Левски 2006 3 - 3 Равен
4 Петък, 09. Февруари 2018 11:30 Левски 2006 - Ботев 2006 0 - 4 Загуба

Ботев 2006 Последни резултати

2 Неделя, 05. Февруари 2017 13:30 Ботев 2006 - Национал 2006 2 - 0 Победа
4 Неделя, 04. Март 2018 13:00 Ботев 2006 - Левски 2006 3 - 3 Равен
4 Петък, 09. Февруари 2018 11:30 Левски 2006 - Ботев 2006 0 - 4 Победа
4 Четвъртък, 01. Февруари 2018 18:00 Ботев 2006 - Левски Пат 2005 10 - 2 Победа
4 Четвъртък, 25. Януари 2018 18:00 Ботев 2006 - Спартак Пд 2004 3 - 0 Победа