Купа на БФС - набор 2004 - 2017/2018
Програма на: Ботев 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 12.09.2017 10:30 h Асеновец 2004 - Ботев 20040 - 4 Победа
2 19.09.2017 17:30 h Ботев 2004 - Спартак Пд 20047 - 0 Победа
3 18.10.2017 14:00 h Берое 2004 - Ботев 20041 - 1 Равен
3 25.10.2017 11:00 h Ботев 2004 - Берое 20043 - 2 Победа
4 21.11.2017 14:00 h Ботев 2004 - Спартак Пд 20044 - 0 Победа
4 28.11.2017 13:00 h Спартак Пд 2004 - Ботев 20040 - 6 Победа
5 21.03.2018 14:30 h Ботев 2004 - ЦСКА-София 20041 - 3 Загуба
5 28.03.2018 14:30 h ЦСКА-София 2004 - Ботев 20043 - 1 Загуба