Юноши младша възраст - набор 2003
Програма на: Левски Кл 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 08.09.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Сокол 20037 - 0 Победа
2 16.09.2018 10:30 h Гигант 2003 - Левски Кл 20032 - 8 Победа
3 22.09.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Асеновец 20037 - 1 Победа
4 28.09.2018 17:00 h Спартак Пд 2003 - Левски Кл 20032 - 0 Загуба
5 06.10.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Марица Пд 20032 - 1 Победа
6 14.10.2018 10:30 h Юнайтед 2003 - Левски Кл 20032 - 4 Победа
7 20.10.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Брестник-2 20031 - 0 Победа
8 28.10.2018 10:30 h Садово 2003 - Левски Кл 20030 - 8 Победа
9 03.11.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Атлетик 200310 - 0 Победа
10 10.11.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Ботев 20031 - 0 Победа
11 17.11.2018 12:00 h Локо Пд 2003 - Левски Кл 20031 - 2 Победа
12 24.11.2018 10:30 h Левски Кл 2003 - Брестник-1 20036 - 0 Победа
13 01.12.2018 11:00 h Арда 2003 - Левски Кл 20030 - 2 Победа
14 10.03.2019 10:30 h Сокол 2003 - Левски Кл 20030 - 1 Победа
15 16.03.2019 10:30 h Левски Кл 2003 - Гигант 20037 - 0 Победа
16 22.03.2019 15:00 h Асеновец 2003 - Левски Кл 20033 - 0 Загуба
17 30.03.2019 10:30 h Левски Кл 2003 - Спартак Пд 20032 - 1 Победа
18 03.04.2019 10:30 h Марица Пд 2003 - Левски Кл 20033 - 1 Загуба
19 06.04.2019 10:00 h Левски Кл 2003 - Юнайтед 20033 - 0 Победа
20 14.04.2019 10:30 h Брестник-2 2003 - Левски Кл 20030 - 3 Победа
21 20.04.2019 10:30 h Левски Кл 2003 - Садово 20033 - 0 Победа
22 27.04.2019 10:30 h Атлетик 2003 - Левски Кл 20030 - 3 Победа
23 05.05.2019 10:30 h Ботев 2003 - Левски Кл 20033 - 0 Загуба
24 11.05.2019 10:30 h Левски Кл 2003 - Локо Пд 20031 - 4 Загуба
25 17.05.2019 18:00 h Брестник-1 2003 - Левски Кл 20033 - 4 Победа
26 25.05.2019 12:00 h Левски Кл 2003 - Арда 20032 - 0 Победа