Зонална група - набор 2004
Програма на: Ботев 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
4 06.10.2018 10:30 h Сокол 2004 - Ботев 20053 - 1 Загуба
5 13.10.2018 12:00 h Ботев 2005 - Марица Пд 20040 - 1 Загуба
12 16.03.2019 10:30 h Спартак Пд 2004 - Ботев 20052 - 0 Загуба
14 10.04.2019 13:00 h Нефтохимик 2004 - Ботев 20052 - 1 Загуба