Зонална група - набор 2004
Програма на: Сокол 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
10 18.11.2018 10:30 h Хебър Пз 2005 - Сокол 20040 - 0 Равен
11 24.11.2018 10:30 h Сокол 2004 - Марица Пд 20040 - 0 Равен
19 04.05.2019 10:30 h Асеновец 2004 - Сокол 20040 - 0 Равен