Зонална група - набор 2004
Програма на: Берое 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 11:00 h Берое 2005 - Чавдар 20046 - 2 Победа
6 20.10.2018 13:00 h Марица Пд 2004 - Берое 20051 - 2 Победа
8 03.11.2018 11:00 h Локо Пд 2005 - Берое 20051 - 3 Победа
9 10.11.2018 11:00 h Берое 2005 - Орлета Пз 20048 - 0 Победа
12 16.03.2019 10:30 h Чавдар 2004 - Берое 20051 - 2 Победа
14 30.03.2019 11:00 h Асеновец 2004 - Берое 20051 - 3 Победа
15 08.04.2018 11:00 h Берое 2005 - Нефтохимик 20043 - 1 Победа
16 13.04.2019 11:00 h Сокол 2004 - Берое 20050 - 3 Победа
19 04.05.2019 11:00 h Берое 2005 - Локо Пд 20051 - 0 Победа
20 11.05.2019 11:00 h Орлета Пз 2004 - Берое 20050 - 2 Победа
22 26.05.2019 11:00 h Хебър Пз 2005 - Берое 20050 - 4 Победа