Зонална група - набор 2004
Програма на: Берое 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
10 17.11.2018 11:00 h Ботев 2005 - Берое 20051 - 1 Равен
11 24.11.2018 11:00 h Берое 2005 - Хебър Пз 20051 - 1 Равен