Зонална група - набор 2004
Програма на: Хебър Пз 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 22.09.2018 10:30 h Хебър Пз 2005 - Чавдар 20041 - 0 Победа
6 21.10.2018 10:30 h Хебър Пз 2005 - Асеновец 20042 - 1 Победа
7 27.10.2018 10:30 h Орлета Пз 2004 - Хебър Пз 20051 - 4 Победа
13 23.03.2019 10:30 h Чавдар 2004 - Хебър Пз 20051 - 2 Победа