Деца "А" - набор 2005
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 12:00 h Ботев 2006 - Асти 20051 - 0 Победа
3 30.09.2018 12:00 h Ботев 2006 - Палас 20057 - 1 Победа
4 05.10.2018 15:00 h Марица Пд 2005 - Ботев 20060 - 1 Победа
5 12.10.2018 16:30 h Ботев 2006 - Спартак Пд 20051 - 0 Победа
6 20.10.2018 10:30 h Асеновец 2005 - Ботев 20062 - 6 Победа
7 28.10.2018 12:00 h Ботев 2006 - Девин 20058 - 0 Победа
8 03.11.2018 10:30 h Ботев 2006 - Векта 20052 - 1 Победа
9 10.11.2018 11:00 h Хасково 2005 - Ботев 20060 - 4 Победа
13 24.03.2019 12:00 h Ботев 2006 - Родопа 20053 - 2 Победа
14 31.03.2019 12:00 h Палас 2005 - Ботев 20060 - 2 Победа
17 21.04.2019 12:00 h Ботев 2006 - Асеновец 20052 - 0 Победа
18 29.04.2019 12:00 h Девин 2005 - Ботев 20060 - 3 Победа
19 04.05.2019 14:00 h Векта 2005 - Ботев 20061 - 2 Победа
20 11.05.2019 11:00 h Ботев 2006 - Хасково 20056 - 0 Победа