Деца "А" - набор 2005
Програма на: Родопа 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
14 30.03.2019 12:00 h Родопа 2005 - Векта 20050 - 0 Равен
20 11.05.2019 10:30 h Палас 2005 - Родопа 20053 - 3 Равен