Деца "А" - набор 2005
Програма на: Векта 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 10:30 h Векта 2005 - ФК "Ботев-2002" 20057 - 1 Победа
2 22.09.2018 11:00 h Асти 2005 - Векта 20055 - 0 Загуба
3 29.09.2018 11:00 h Векта 2005 - Родопа 20050 - 3 Загуба
4 06.10.2018 12:00 h Палас 2005 - Векта 20053 - 3 Равен
5 13.10.2018 10:30 h Векта 2005 - Марица Пд 20051 - 0 Победа
6 21.10.2018 10:00 h Спартак Пд 2005 - Векта 20054 - 0 Загуба
7 27.10.2018 10:30 h Векта 2005 - Асеновец 20052 - 0 Победа
8 03.11.2018 10:30 h Ботев 2006 - Векта 20052 - 1 Загуба
9 10.11.2018 13:00 h Векта 2005 - Девин 20059 - 0 Победа
10 17.11.2018 10:30 h Векта 2005 - Хасково 20054 - 1 Победа
11 25.11.2018 10:30 h ФА Пловдив 2005 - Векта 20052 - 1 Загуба
12 16.03.2019 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Векта 20050 - 1 Победа
13 23.03.2019 12:00 h Векта 2005 - Асти 20054 - 2 Победа
14 30.03.2019 12:00 h Родопа 2005 - Векта 20050 - 0 Равен
15 06.04.2019 13:00 h Векта 2005 - Палас 20057 - 0 Победа
16 13.04.2019 12:00 h Марица Пд 2005 - Векта 20050 - 0 Равен
17 20.04.2019 10:30 h Векта 2005 - Спартак Пд 20053 - 0 Победа
18 29.04.2019 10:30 h Асеновец 2005 - Векта 20050 - 2 Победа
19 04.05.2019 14:00 h Векта 2005 - Ботев 20061 - 2 Загуба
20 11.05.2019 12:00 h Девин 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
21 18.05.2019 11:00 h Хасково 2005 - Векта 20050 - 2 Победа
22 25.05.2019 10:30 h Векта 2005 - ФА Пловдив 20051 - 0 Победа