Деца "А" - набор 2005
Програма на: Векта 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 10:30 h Векта 2005 - ФК "Ботев-2002" 20057 - 1 Победа
5 13.10.2018 10:30 h Векта 2005 - Марица Пд 20051 - 0 Победа
7 27.10.2018 10:30 h Векта 2005 - Асеновец 20052 - 0 Победа
9 10.11.2018 13:00 h Векта 2005 - Девин 20059 - 0 Победа
10 17.11.2018 10:30 h Векта 2005 - Хасково 20054 - 1 Победа
12 16.03.2019 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Векта 20050 - 1 Победа
13 23.03.2019 12:00 h Векта 2005 - Асти 20054 - 2 Победа
15 06.04.2019 13:00 h Векта 2005 - Палас 20057 - 0 Победа
17 20.04.2019 10:30 h Векта 2005 - Спартак Пд 20053 - 0 Победа
18 29.04.2019 10:30 h Асеновец 2005 - Векта 20050 - 2 Победа
20 11.05.2019 12:00 h Девин 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
21 18.05.2019 11:00 h Хасково 2005 - Векта 20050 - 2 Победа
22 25.05.2019 10:30 h Векта 2005 - ФА Пловдив 20051 - 0 Победа