Купа на БФС - набор 2002
Програма на: Ботев 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2019 17:00 h Асеновец 2002 - Ботев 20021 - 5 Победа
2 18.09.2019 17:00 h Ботев 2002 - Локо Пд 20022 - 1 Победа
3 15.10.2019 15:00 h Сокол 2002 - Ботев 20020 - 2 Победа
3 21.10.2019 15:00 h Ботев 2002 - Сокол 20026 - 0 Победа
4 20.11.2019 14:00 h Ботев 2002 - Септември 20023 - 3 Равен
4 27.11.2019 13:30 h Септември 2002 - Ботев 20022 - 2 Равен