Купа на БФС - набор 2004
Програма на: Ботев 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2019 13:00 h Марица Пд 2004 - Ботев 20041 - 5 Победа
2 25.09.2019 15:00 h Локо Пд 2004 - Ботев 20040 - 1 Победа
3 29.10.2019 11:00 h Локо Пд 2004 - Ботев 20041 - 3 Победа
3 06.11.2019 14:00 h Ботев 2004 - Локо Пд 20045 - 2 Победа
4 20.11.2019 11:00 h Спартак (Варна) 2004 - Ботев 20043 - 3 Равен
4 27.11.2019 11:00 h Ботев 2004 - Спартак (Варна) 20044 - 2 Победа