Купа на БФС - набор 2006
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2019 18:00 h Борислав 2006 - Ботев 20060 - 1 Победа
2 18.09.2019 17:30 h Спартак Пд 2006 - Ботев 20060 - 0 Равен
3 25.09.2019 10:30 h Ботев 2006 - Лидер 20063 - 0 Победа
4 02.10.2019 16:00 h Ботев 2006 - Родопа 20065 - 0 Победа
5 09.10.2019 16:00 h Нефтохимик 2006 - Ботев 20060 - 8 Победа
6 29.10.2019 11:00 h Черно море 2006 - Ботев 20060 - 2 Победа
6 06.11.2019 11:00 h Ботев 2006 - Черно море 20061 - 1 Равен
7 20.11.2019 11:00 h Дунав 2006 - Ботев 20060 - 1 Победа
7 27.11.2019 13:30 h Ботев 2006 - Дунав 20065 - 0 Победа