Деца "Център" - набор 2007
Програма на: Родопа 2007

Кръг Дата Час Домакин Резултат Гост  
1 08.09.2019 10:30 h Родопа 2007  -  Арда 2007
2 15.09.2019 10:30 h Металик 2007  -  Родопа 2007
3 22.09.2019 10:30 h Родопа 2007  -  Хебър-1 2007
4 29.09.2019 10:30 h Брестник 2007  -  Родопа 2007
5 06.10.2019 10:30 h Векта 2007  -  Родопа 2007
6 13.10.2019 10:30 h Родопа 2007  -  Спартак Пд 2007
7 20.10.2019 10:30 h Пловдив Сити 2007  -  Родопа 2007
8 27.10.2019 10:30 h Родопа 2007  -  ФА Пловдив 2007
9 03.11.2019 10:30 h Локо Пд 2007  -  Родопа 2007
10 10.11.2019 10:30 h Родопа 2007  -  Хебър-2 2008
11 08.12.2019 12:00 h Ботев 2008 3 - 0 Родопа 2007 Загуба
12 24.11.2019 10:30 h Родопа 2007  -  Берое 2007
13 01.12.2019 10:30 h Марица Пд 2007  -  Родопа 2007
14 01.03.2020 10:00 h Арда 2007  -  Родопа 2007
15 08.03.2020 10:30 h Родопа 2007  -  Металик 2007