Бараж - ЕЮГ до 19 - 2010-2011
Програма на: Ботев 95

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.06.2011 17:30 h Ботев 95 - Левски (Елин Пелин)4 - 2 Победа