Деца "А" 1997 - сезон 2011-2012
Програма на: Ботев 97

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 24.09.2011 10:30 h Ботев 97 - Спартак Пд 973 - 0 Победа
2 01.10.2011 10:30 h Левски 97 - Ботев 970 - 11 Победа
3 08.10.2011 12:00 h Ботев 97 - Родопа 9710 - 0 Победа
4 15.10.2011 10:30 h Марица Пд 97 - Ботев 970 - 3 Победа
5 22.10.2011 10:30 h Ботев 97 - Локо Пд 976 - 0 Победа
6 29.10.2011 10:30 h Ботев 97 - Васил Левски 972 - 0 Победа
7 05.11.2011 10:30 h Борислав 96 - Ботев 970 - 1 Победа
8 31.03.2012 10:30 h Спартак Пд 97 - Ботев 970 - 10 Победа
9 07.04.2012 10:30 h Ботев 97 - Левски 973 - 0 Победа
10 13.04.2012 12:00 h Родопа 97 - Ботев 970 - 7 Победа
11 21.04.2012 10:30 h Ботев 97 - Марица Пд 976 - 0 Победа
12 09.05.2012 17:00 h Локо Пд 97 - Ботев 970 - 3 Победа
13 05.05.2012 10:30 h Васил Левски 97 - Ботев 971 - 1 Равен
14 12.05.2012 10:30 h Ботев 97 - Борислав 961 - 0 Победа