Деца "А" 1997 - сезон 2011-2012
Програма на: Родопа 97

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 24.09.2011 12:00 h Родопа 97 - Локо Пд 970 - 6 Загуба
2 01.10.2011 12:00 h Родопа 97 - Марица Пд 970 - 4 Загуба
3 08.10.2011 12:00 h Ботев 97 - Родопа 9710 - 0 Загуба
4 15.10.2011 13:00 h Родопа 97 - Васил Левски 970 - 6 Загуба
5 22.10.2011 12:30 h Борислав 96 - Родопа 973 - 0 Загуба
6 29.10.2011 13:00 h Родопа 97 - Спартак Пд 970 - 1 Загуба
7 05.11.2011 12:00 h Левски 97 - Родопа 970 - 0 Равен
8 30.03.2012 13:00 h Локо Пд 97 - Родопа 977 - 1 Загуба
9 07.04.2012 13:00 h Марица Пд 97 - Родопа 974 - 0 Загуба
10 13.04.2012 12:00 h Родопа 97 - Ботев 970 - 7 Загуба
11 21.04.2012 13:00 h Васил Левски 97 - Родопа 977 - 0 Загуба
12 28.04.2012 13:00 h Родопа 97 - Борислав 963 - 0 Победа
13 05.05.2012 11:00 h Спартак Пд 97 - Родопа 974 - 1 Загуба
14 12.05.2012 10:30 h Родопа 97 - Левски 973 - 0 Победа