Деца "А" 1997 - сезон 2011-2012
Програма на: Васил Левски 97

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 24.09.2011 10:30 h Васил Левски 97 - Борислав 963 - 0 Победа
2 01.10.2011 10:30 h Спартак Пд 97 - Васил Левски 970 - 2 Победа
3 08.10.2011 10:30 h Васил Левски 97 - Левски 977 - 1 Победа
4 15.10.2011 13:00 h Родопа 97 - Васил Левски 970 - 6 Победа
5 22.10.2011 10:30 h Васил Левски 97 - Марица Пд 971 - 0 Победа
6 29.10.2011 10:30 h Ботев 97 - Васил Левски 972 - 0 Загуба
7 05.11.2011 10:30 h Васил Левски 97 - Локо Пд 971 - 4 Загуба
8 31.03.2012 10:30 h Борислав 96 - Васил Левски 971 - 2 Победа
9 07.04.2012 10:30 h Васил Левски 97 - Спартак Пд 973 - 0 Победа
10 14.04.2012 10:30 h Левски 97 - Васил Левски 970 - 3 Победа
11 21.04.2012 13:00 h Васил Левски 97 - Родопа 977 - 0 Победа
12 28.04.2012 10:30 h Марица Пд 97 - Васил Левски 970 - 2 Победа
13 05.05.2012 10:30 h Васил Левски 97 - Ботев 971 - 1 Равен
14 12.05.2012 10:30 h Локо Пд 97 - Васил Левски 971 - 1 Равен