Деца "Център" 1999 - сезон 2011-2012
Програма на: Локо Пд 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2011 10:30 h Кричим 99 - Локо Пд 991 - 9 Победа
2 14.09.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Асеновец 996 - 0 Победа
3 18.09.2011 10:30 h Раковски 99 - Локо Пд 992 - 9 Победа
4 25.09.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Левски Кл 9912 - 0 Победа
5 01.10.2011 10:30 h Калояново 99 - Локо Пд 994 - 8 Победа
6 09.10.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Металик 993 - 0 Победа
7 16.10.2011 10:30 h Марица Мн 99 - Локо Пд 991 - 5 Победа
8 22.10.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Ботев 998 - 2 Победа
9 30.10.2011 10:30 h Брестник 99 - Локо Пд 990 - 3 Победа
10 05.11.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Спартак Пд 992 - 0 Победа
11 12.11.2011 10:30 h Вихър 99 - Локо Пд 992 - 4 Победа
12 19.11.2011 10:30 h Сокол 99 - Локо Пд 991 - 3 Победа
13 26.11.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Тракия (Ст) 995 - 0 Победа
14 11.03.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Кричим 996 - 1 Победа
15 19.03.2012 15:00 h Асеновец 99 - Локо Пд 992 - 1 Загуба
16 24.03.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Раковски 995 - 2 Победа
17 31.03.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Локо Пд 990 - 2 Победа
18 08.04.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Калояново 9916 - 1 Победа
19 15.04.2012 12:00 h Металик 99 - Локо Пд 991 - 9 Победа
20 22.04.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Марица Мн 998 - 1 Победа
21 08.06.2012 10:30 h Ботев 99 - Локо Пд 991 - 1 Равен
22 06.05.2012 10:00 h Локо Пд 99 - Брестник 993 - 0 Победа
23 13.05.2012 10:30 h Спартак Пд 99 - Локо Пд 991 - 11 Победа
24 20.05.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Вихър 995 - 0 Победа
25 27.05.2012 12:00 h Локо Пд 99 - Сокол 995 - 0 Победа
26 03.06.2012 10:30 h Тракия (Ст) 99 - Локо Пд 992 - 6 Победа