Деца "Център" 1999 - сезон 2011-2012
Програма на: Сокол 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.09.2011 10:30 h Тракия (Ст) 99 - Сокол 990 - 7 Победа
2 14.09.2011 10:30 h Сокол 99 - Марица Мн 997 - 0 Победа
3 18.09.2011 10:30 h Кричим 99 - Сокол 990 - 7 Победа
4 24.09.2011 10:30 h Сокол 99 - Ботев 992 - 3 Загуба
5 01.10.2011 12:00 h Асеновец 99 - Сокол 990 - 0 Равен
6 08.10.2011 10:30 h Сокол 99 - Брестник 9913 - 0 Победа
7 16.10.2011 10:30 h Раковски 99 - Сокол 991 - 6 Победа
8 21.10.2011 10:30 h Сокол 99 - Спартак Пд 991 - 5 Загуба
9 30.10.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Сокол 991 - 4 Победа
10 05.11.2011 10:30 h Сокол 99 - Вихър 995 - 1 Победа
11 12.11.2011 10:30 h Калояново 99 - Сокол 993 - 5 Победа
12 19.11.2011 10:30 h Сокол 99 - Локо Пд 991 - 3 Загуба
13 27.11.2011 10:30 h Металик 99 - Сокол 992 - 3 Победа
14 10.03.2012 10:30 h Сокол 99 - Тракия (Ст) 991 - 1 Равен
15 17.03.2012 10:30 h Марица Мн 99 - Сокол 993 - 1 Загуба
16 24.03.2012 10:30 h Сокол 99 - Кричим 995 - 0 Победа
17 01.04.2012 13:00 h Ботев 99 - Сокол 990 - 1 Победа
18 07.04.2012 10:30 h Сокол 99 - Асеновец 991 - 2 Загуба
19 15.04.2012 14:00 h Брестник 99 - Сокол 991 - 2 Победа
20 21.04.2012 10:30 h Сокол 99 - Раковски 996 - 0 Победа
21 29.04.2012 10:30 h Спартак Пд 99 - Сокол 993 - 1 Загуба
22 05.05.2012 10:30 h Сокол 99 - Левски Кл 995 - 4 Победа
23 13.05.2012 10:30 h Вихър 99 - Сокол 990 - 6 Победа
24 19.05.2012 10:30 h Сокол 99 - Калояново 993 - 1 Победа
25 27.05.2012 12:00 h Локо Пд 99 - Сокол 995 - 0 Загуба
26 02.06.2012 10:30 h Сокол 99 - Металик 9911 - 1 Победа